Helpdesk

050 8800 750
x
x

Kan KeurigOnline mijn website voor mij verhuizen?

Ja, dat kan! KeurigOnline biedt een verhuisservice aan voor klanten die hun website en/of e-mail verhuisd willen hebben naar de servers van KeurigOnline.

Bij een verhuizing van webhostingprovider komt veel kijken. Vooral als het een bestaande domeinnaam is met actieve website en/of e-mailadressen.
U wilt natuurlijk niet dat uw website offline raakt of dat u uw e-mailarchief kwijt raakt. Om dit uit handen te nemen en u volledig te ontzorgen bieden we een verhuisservice aan.

De kosten van de verhuisservice

De kosten van de verhuizing zijn eenmalig € 49,- excl. 21% btw per domeinnaam inclusief 1 website en 4 mailboxen. Daarnaast komen nog de jaarlijkse kosten voor de domeinregistratie(s) en het hosting pakket.

De website en/of mail zal niet offline gaan gedurende de verhuizing, er zijn dus geen onderbrekingen.

Als u akkoord gaat met de kosten en een verhuizing in gang wil zetten dan ontvang ik graag een reactie met antwoorden op de hier onder gestelde vragen. We zullen uw verhuizing dan zo snel mogelijk inplannen.

Het moment van verhuizen

Meestal migreren we websites vroeg in de ochtend. We bereiden alles goed voor zodat we alleen nog maar de schakelaar om hoeven te halen. Die dag er voor hebben we alles al omgezet en getest. Als er dan iets mis gaat hebben we nog de hele dag om contact met elkaar te hebben en eventuele problemen op te lossen.

Heeft u zelf al een bepaalde datum in gedachten? Geef het gerust aan ons door.

De te verhuizen diensten

Om een beeld te krijgen van uw situatie hebben we de volgende vragen:

  • Hoeveel domeinnamen gaat het om?
  • Hoeveel websites gaat het om?
  • Hoeveel e-mailaccounts gaat het om?
  • Hoeveel schijfruimte is er op het moment in gebruik bij de huidige provider?
  • Op basis van bovenstaande gegevens kunnen het juiste pakket voor u aanmaken.

Gebruik maken van onze verhuisservice? Stuur ons een e-mail met de details van uw oude hostingpakket en we maken het zo snel mogelijk voor u in orde.

Zoeken

Gerelateerde vragen

De KeurigOnline helpdesk, elke werkdag van 10:00 - 17:00 uur bereikbaar 050 8800 750

Keurigonline

© 2024 KeurigOnline